Flos

 

Ballet by Flos i bardhë

Sapun i lëngët për duart
Flos Ballet i bardhë 5Lt

00402
Flos Ballet i bardhë 10Lt

01400
Flos Ballet i bardhë 20Lt

00403
Ballet by Flos i bardhë

Flos Ballet i bardhë 5Lt
 

• Kënaquni me sapunin e lëngët për duart Ballet by Flos me shkumë të pasur kremi, perle dhe pH të njëjtë me atë të lëkurës.

• Me ekstrakte bimore Aloe, vetaina dhe përbërës të tjerë zbutës të jashtëzakonshëm dhe hidratues, që ruajnë lagështirën natyrale të lëkurës.

• Ofron një ndjesi të butë «mëndafshi».

 
AMBALAZHIMET
 
KodiPërshkrimCopë për Κ/Κ
00402Ballet i bardhë 5Lt4
01400Ballet i bardhë 10Lt1
00403Ballet i bardhë 20Lt1
 
 

Κërkim

 
 
 
 
 

Kthehu pas tek lista »