Flos

 

Superzbardhues Flos

Cilësi e përsosur!
Superzbardhues Flos 10Kgr

00770
Superzbardhues Flos 20Kgr

00771
Superzbardhues Flos

Superzbardhues Flos 10Kgr
 

• Superzbardhuesi FLOS me enzima, TAED dhe përbërës aktivë të jashtëzakonshëm, përforcon efektin e detergjentit në lavatriçe dhe në larjen me dorë.

• U ofron rrobave të bardha bardhësi më të madhe duke eliminuar në mënyrë të përsosur dhe njollat më të vështira.

• Ruan rrobat me ngjyra të shndritshme si të reja.

• Fal rezultate të përsosura akoma dhe në temperatura të ulëta.

 
AMBALAZHIMET
 
KodiPërshkrimCopë për Κ/Κ
00770Superzbardhues Flos 10Kgr1
00771Superzbardhues Flos 20Kgr1
 
 

Κërkim

 
 
 
 
 

Kthehu pas tek lista »