Flos

 

Flos Candor Shndritës

Shndritës tharës për lavastovilje
Flos Candor shndritës 4Lt

00602
Flos Candor shndritës 10Lt

01605
Flos Candor shndritës 20Lt

00608
Flos Candor Shndritës

Flos Candor shndritës 4Lt
 

• FLOS CANDOR LUSTRUES u siguron në mënyrë të veçantë gotave, lugëve, pirunëve dhe të gjitha enëve tuaja rezultate të pakrahasueshme shkëlqimi.

• Kujdeset për t' u shpërlarë ashtu siç duhet dhe për t' u tharë sa më shpejt, pa zbehtësi dhe njolla.

 
AMBALAZHIMET
 
KodiPërshkrimCopë për Κ/Κ
00602Flos Candor shndritës 4Lt4
01605Flos Candor shndritës 10Lt1
00608Flos Candor shndritës 20Lt1
 
 

Κërkim

 
 
 
 
 

Kthehu pas tek lista »