Flos

 

Flos Ploffy i trëndafiltë

Zbutës për rroba të gjalla – me aromë të mrekullueshme!
Flos Ploffy i trëndafiltë 1Lt

00030
Flos Ploffy i trëndafiltë 2Lt

00300
Flos Ploffy i trëndafiltë 3,85Lt

01300
Flos Ploffy  i trëndafiltë

Flos Ploffy i trëndafiltë 1Lt
 

FLOS PLOFFY me aromë freskie, klasikisht i preferuar, me ngjyrë të trëndafiltë.

Produkti më i preferuar i FLOS, Zbutësi i rrobave FLOS PLOFFY, ju mirëpret në një botë të butë me aromë të jashtëzakonshme.

Me përbërjen e tyre të pasur, kujdesen si «kozmetik» për fibrat e rrobave që të mos ngatërrohen, dhe u ofrojnë butësi dhe elasticitet, duke i ruajtur të reja për një periudhë të gjatë.

Pas përdorimit të Ploffy uji rrëshqet më kollaj dhe më shpejt në rroba dhe kështu ato thahen më shpejt.

Ploffy zvogëlon gjithashtu dhe elektricitetin e bezdisshëm statik, sidomos tek rrobat sintetike dhe struktura e tyre bëhet më e kënaqshme.

 
AMBALAZHIMET
 
KodiPërshkrimCopë për Κ/Κ
00030Ploffy i trëndafiltë 1Lt12
00300Ploffy i trëndafiltë 2Lt8
01300Ploffy i trëndafiltë 3,85Lt4
 
 

Κërkim

 
 
 
 
 

Kthehu pas tek lista »