Flos

 

Shoqëria

Mirëserdhët në botën e FLOS.

Mënyra më e mirë të njihni shoqërinë tonë është të njihni produktet e saj. Me produkte që bëjnë jetën e përditshme më të thjeshtë, më të këndshme dhe higjienike, synon të jetë bashkëpunëtori që i shton vazhdimisht vlerë aktivitetit tuaj afarist, i shton vazhdimisht vlerë jetës të përditshme.

U themelua në vitin 1995 nga i paharruari Jeorjio Papapanajotu në Zonën Industriale Serres dhe qysh atëherë duke realizuar vizionin e themeluesit të saj prodhon detergjente të jashtëzakonshme dhe ambalazhimin e tyre plastik, duke kënaqur në mënyrë absolute nevojat e pastërtisë të familjes dhe të profesionistëve.

Si e arrin këtë;

Duke kryer vazhdimisht investime të reja në infrastrukturë dhe në pajisje me qëllim që të mbetet gjithmonë në krye të teknologjisë
                                           dhe
Duke prodhuar vazhdimisht EN ISO 9001 produkte të cilësisë të lartë, të cilat zhvillohen vazhdimisht me qëllim që t’u përgjigjen nevojave të ndryshueshme të tregut
                                           dhe
Duke ruajtur angazhimin që mori përsipër nga themelimi i saj në lidhje me respektin ndaj njeriut dhe mjedisit
                                           dhe
Me shërbimin ekskluziv FLOS ndaj klientëve të saj, të cilin do të keni mundësinë ta zbuloni vetë.Nga fjalori latin:
Flos= lulëzim, lule, i dalluar, i përsosur