Flos

 

Cilësia dhe Ambienti

Cilësia dhe Ambienti Qysh prej qershorit të vitit 2009 në 4.000m2 strehë të instalimeve industriale të FLOS u instalua dhe funksionon me sukses një sistem fotovoltaik me fuqi 100 kw.

FLOS – Shoqëria greke

Me produkte që bëjnë jetën e përditshme më të thjeshtë, më të këndshme dhe higjienike,

Misioni i saj është të kënaqë nevojat për pastërtinë e familjes dhe atë profesionale,

Përfaqëson forcën e qëndrueshme të zhvillimit të fushës,

Është bashkëpunëtori që i shton vazhdimisht vlerë veprimtarisë tuaj afariste, i shton vazhdimisht vlerë jetës së përditshme!

FLOS, simbol pastërtie, cilësie, kujdesi dhe zhvillimi.

Produkte

Produkte
 
 

Katalogë

Katalog i FLOS 2015-2016
Katalog i FLOS 2015-2016
PDF File
 
Katalog i FLOS 2011
Katalog i FLOS 2011
PDF File
 
Katalog i Smart  2011
Katalog i Smart 2011
PDF File
 
 
 

Newsletter

Abonoj për fletushkë lajmëruese

Lajmet

 

Produkte te reja


 

 

 

Certifikimi

Certifikimi
Certifikimi
TÜV CERT
EN ISO 9001:2008